Privatlivspolitik

Hvem er jeg?

Min websideadresse er: https://sundtforto.dk.

Hvilke persondata opbevarer jeg om dig?

Bemærkninger/kommentarer på siden

Når du skriver en kommentar på websiden, registreres de data, der er i formularen, samt din ip adresse og browser. Det sker for at undgå spam.

Hvis du anvender gravatar profilbillede, vil det blive vist sammen med din kommentar, når kommentaren godkendes. Du kan læse Gravatar service privatlivspolitik her: https://automattic.com/privacy/. 

Cookies og kontaktformular

Det her er en side om sundhed, men jeg kan også godt lide småkager – eller rettere cookies. De fysiske finder du opskrifter på her på siden. De elektroniske kan du læse mere om her:

Hvis du skriver en kommentar på siden, vil dit navn og email-adresse blive gemt i en cookie. Næste gang du skriver en kommentar, husker systemet så dine kontaktinformationer for dig. Cookies har her – i modsætning til de fysiske cookies – en levetid på 1 år.

Embedded indhold fra andre websider

Jeg bruger ikke embedded indhold, men alligevel – blot for en sikkerheds skyld: Skulle et indlæg her på siden indeholde embedded indhold fra andre websider (fx videoer, billeder, artikler), vil det være underlagt de samme regler som på den oprindelige side. 

Hvad sker med dine informationer?

Bare rolig, jeg sælger ikke dine informationer. Men jeg har Google ads på siden.

Hvor længe beholder jeg dine data?

Jeg tilbyder ikke pt. medlemskab af siden eller af et community eller lignende organiseret her. Men igen – bare for evt. fremtidig brug: Hvis jeg tilbyder det på et tidspunkt, vil jeg registrere de relevante persondata, som du giver. Du vil altid kunne få adgang til, hvilke data der er registreret om dig. Se også næste afsnit.

Hvor ender dine data?

Efterlader du en besked eller kommentar på siden, kan dine kontaktdata blive tjekket af en spamdetektor. Jeg bruger ikke 3. parts leverandører, og der er således ingen, der får adgang til dine data. Ej heller anvender jeg automatisk profilering.

Dine rettigheder ift persondata

I disse GDPR tider vil jeg også lige informere dig om dine rettigheder i forhold til dine persondata: Har du efterladt en besked her på siden, har du altid ret til at modtage en oversigt over de persondata, jeg har registreret om dig. Med mindre lovgivningen hindrer mig deri, har du også altid ret til at få slettet de informationer, jeg har om dig.

Databrud

Jeg bruger ikke 3. parts leverandører, og der er således ingen, der får adgang til dine data. Ej heller anvender jeg automatisk profilering. Skulle der ske et databrud, følger jeg Datatilsynets anvisninger.

Kontakt

Har du spørgsmål til persondata – eller cookies (elektroniske og fysiske), så brug endelig kontaktformularen…