24. december: julefred med en Dark ‘n’ Stormy

Lad nu julefreden sænke sig… med en dark ‘n’ stormy.

Efter at have gennemført et mindre maratonløb af en julekalender synes jeg egentlig, at jeg fortjener at smide fødderne op og tage en slapper… inden julemiddagen kalder. Og hvad er bedre til at få skuldrene til at sænke sig end min pt favoritdrink i selskab med min skæggede 😉

Dark ‘n’ stormy er som nævnt en af mine favoritdrinks. Det er en drink, som jeg vender tilbage til igen og igen. Og jeg vil til enhver tid foretrække denne drink frem for en gin og tonic, også selv om en GT er rigtig god. Men rom og ginger beer sammen smager simpelthen dødgodt og er frisk i smagen. Den prikker lidt på tungen, det skyldes ginger beeren.

Opskrift på dark ‘n’ stormy

  • 1 glas
  • Masser af is
  • 5 cl mørk rom, og det behøver ikke være den allerbedste, der bedst drikkes ublandet
  • 10 cl Ginger beer
  • 2 skiver lime
  • 1 tsk sukker

Hæld lidt sukker op i en lille skål. Gnid kanten af glasset med lime og dyp glaskanten i sukkeret. Så er der lavet en fin sukkerkant. Fyld nu glasset med masser af is, skær to tynde skiver lime og vrid dem ned i glasset. Læg limeskiverne ned i glasset, hæld rom over og top med Ginger beer.
Skål og glædelig jul!

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*