9 genveje til en madplan der virker

Har du også set madplaner i ugeblade og på hjemmesider – og måske også prøvet at følge dem – blot for at konstatere, at de ikke fungerer? I hvert fald ikke i din hverdag og med dine spisevaner. Det har jeg – og derfor har jeg i stedet fundet 9 genveje til at lave en madplan, der fungerer i virkelighedens verden.

“Find dit why” – og 8 andre råd

Det første råd får du lige her: Find dit “why” – eller dit “derfor skal jeg have en madplan”. Uden årsag eller formål er det “mission impossible”. Et “derfor madplan” kan være et ønske om fx at leve sundere, købe ind færre gange, spare penge eller mere tid. For mig var det en blanding af flere ting, men først og fremmest ønsker jeg ikke at smide mad ud, fordi jeg har forkøbt mig, dvs jeg købte ofte “for en sikkerheds skyld”, når jeg ikke lige vidste, hvad der var i køleskabet derhjemme.

1 ark papir – lige til at hænge op

De 9 genveje er samlet på et enkelt A4 ark. Alt du skal gøre, er at printe det og hænge det op på fx køleskabet.

Samtidig får du mit nyhedsbrev, som udkommer ca to gange om måneden. Det er fyldt med de seneste opskrifter og det, der lige nu er aktuelt på madfronten. Bare rolig, jeg spammer dig ikke – og hvis du alligevel synes det, så skal der kun et enkelt klik til, hvis du ønsker at framelde dig igen.