Følg mig

  • facebook
  • instagram
  • Bagom Sundt for to
    • Mit dogme
    • Om maden
    • Om skægget
  • Kontakt
    • Få mit nyhedsbrev og 4 tips til perfekte pizzaer
    • Vil du/I samarbejde?
  • Køkkenguides
Sundt for to

Grønne retter, fisk uden ben, lækre brød og skønne kager

  • Forside
  • Grønt
  • Fisk
  • Kød
  • Sødt og syndigt
  • Brød og bagt
  • Gæst og fest
  • Måltider
    • morgenmad og brunch
    • frokost
    • forret
    • hovedret
    • tilbehør
    • dessert
  • Guides
  • Forside
  • Grønt
  • Fisk
  • Kød
  • Sødt og syndigt
  • Brød og bagt
  • Gæst og fest
  • Måltider
    • morgenmad og brunch
    • frokost
    • forret
    • hovedret
    • tilbehør
    • dessert
  • Guides
  • Brød og bagt

    Tangzhong brød

    Læs mere
  • Grønt

    Idiotsikker ramsløgsmayonnaise

    Læs mere
  • Gæst og fest

    Påskeæg i det salte køkken

    Læs mere
  • Sødt og syndigt

    Saftig appelsinkage som vor mor lavede den

    Læs mere
  • Sødt og syndigt

    Tahincookies med sesam og chokolade

    Læs mere

Nyeste opskrifter

islagkage med citron og mandelbund
Sødt og syndigt

Islagkage med citron og mandelbund

28/03/2023
stegt knoldselleri på pande
Grønt

Stegt knoldselleri på panden

09/03/2023
Vin til vegetarmad
Guide

Sådan vælger du vin til vegetarmad

17/02/2023
italienske makronsmåkager med chokolade
Sødt og syndigt

Italienske makronsmåkager med chokolade

07/02/2023
kartoffel-sellerisuppe
Grønt

Kartoffel-sellerisuppe

17/01/2023

Mød mig her

Følg mig på Instagram

Følg mig på Facebook

Mad til gæster

  • to lys juleaften
    20/12/2022

    Juleaften – med ro i maven

    Skal du holde juleaften? Der er 1 middag hvert år, der kan bringe sveden frem på panden hos rigtig mange: Juleaften. Her er der ingen “bedre held næste gang” eller “rend mig i traditionerne”. I hvert fald ikke i mange hjem. Så her følger et par gode råd til en […]

  • Forårsmenu 2022
    24/05/2022

    Forårsmenu 2022 – Kr. Himmelfart

    Der er masser af traditioner til jul, når det gælder, hvad der skal på bordet. Og påsken er tæt forbundet med æg – og sild til påskefrokosten. Vi er heller ikke i tvivl om, at der skal serveres varme hveder til Store Bededag. Men hvad med Kr. Himmelfart? Det er […]

Se mere om Mad til gæster...

Om skribenten

Susanne Pagh

Hej! Kan du lide at læse om sund, lækker mad, ofte fisk eller vegetarisk, og lige så lækre kager? Så er du landet på den rigtige side. Jeg er nemlig ret vild med begge dele og tilbringer meget tid i køkkenet. Mød også den skæggede, Kokken, Fruen og andre af vores venner her.

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Sundt for to deler ikke dine oplysninger med 3. part. Læs også privatlivspolitikken

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Arkiv

Kontakt

Jeg vil gerne samarbejde med dig – så skriv endelig til mig på [email protected]

  • facebook
  • instagram
  • mail
  • Forside
  • Om
  • Oversigt
  • Kontakt
  • Privatlivspolitik
  • Cookiepolitik
Copyright © 2023 Sundt for to — Designed by WPZOOM
da_DKDanish
da_DKDanish