Æggewrap bagt i ovn – med masser af grønt


Jeg har opfundet en ret, men jeg aner ikke, hvad jeg skal kalde den – det er nærmest en æggewrap bagt i ovn, med mere grønt end æg og dertil fyldt med tun og en håndfuld revet ost på toppen… Det er en af de hurtige retter og sund tillige. Man kan fylde den med det, man nu lige har. Jeg havde en dåse tun den ene dag og røget laks og rejer dagen efter.

Æggewrap bagt i ovn

2 personer
Tilberedningstid: ca 45 minutter.
Ingredienser:

  • 1/4 spidskål
  • 2-3 gulerødder
  • 2 æg
  • 1 rødløg eller andet mildt løg
  • Salt, peber
  • Frisk persille
  • 1 dåse tun
  • 4-5 spsk skyr
  • Revet ost

Tænd ovnen på 160 grader varmluft. Snit spidskålen fint, skræl og riv gulerødderne. Hæld begge dele i en skål, tilsæt hakket løg, hakket persille og to hele æg. Rør godt rundt. Tilsæt lidt salt og peber. Spredes ud på en plade belagt med bagepapir. Af portionen bliver der en plade på ca 20 x 30 cm. Sættes i ovnen ca. 15-20 minutter. Det skal være gennembagt.

Tag pladen ud af ovnen. Spred ca. 4-5 spsk skyr ud over den ene halvdel, læg derefter tun ovenpå. Vend den anden halvdel op over den anden. Ryst lidt revet ost ud over med løs hånd. Sæt pladen tilbage i ovnen i ca. 5-10 minutter.

Så er der blot at tilføje et “god appetit”.  

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*