Vil du/I samarbejde?

Så vil jeg gerne tale mere med dig/jer om samarbejde!

Jeg er interesseret i samarbejder med virksomheder og andre bloggere. Jeg overholder selvfølgelig gældende reklameregler. Jeg skriver udelukkende om produkter, jeg selv har afprøvet – og bøger, som jeg selv har læst.  

Et samarbejde kan for eksempel være: 

  • Samarbejde omkring produkter, anmeldelser af produkter i sponsorerede indlæg på sundtforto.dk
  • Anmeldelse af bøger i sponsorerede indlæg på sundtforto.dk (se fx denne her)
  • Instagram takeovers 
  • Udvikling af opskrifter ud fra et produkt til jeres brug og/eller på sundtforto.dk
  • Giveaways/konkurrencer
  • Artikler til jeres medier
  • Foredrag om at blogge og være passioneret omkring madlavning  

Om mig 

Jeg hedder Susanne Pagh, er 53 år og har siden 2011 blogget om mad på hobbybasis. Jeg har en baggrund inden for kommunikation og marketing, som jeg har arbejdet med i mange år. Her i sommeren 2020 har jeg besluttet at bruge al den viden, som jeg har opbygget om at blogge og udvikle opskrifter, mere professionelt. Derfor opbygger jeg pt samarbejder med andre bloggere, blandt andet som gæsteblogger (se fx her), og vil gerne have samarbejde med virksomheder som ovenfor angivet.

Kontakt mig for yderligere information på [email protected].

Om bloggen 

Kontakt mig for yderligere information på [email protected].

På sundtforto.dk finder man først og fremmest sunde opskrifter med udgangspunkt i det grønne køkken, eventuelt suppleret med fisk. Jeg er på ingen måde sundheds-fundamentalist, og derfor er der ud over de sunde sager også opskrifter på desserter og især kager.  

Jeg skriver med udgangspunkt i mit eget liv og hverdag. Det betyder, at man for eksempel vil kunne læse om de bøger, jeg læser, og de steder, jeg besøger. Her møder man også min ægtefælle, som går under navnet “den skæggede”, og alle andre omkring mig. Universet er præget af at være uhøjtideligt, men med holdning. Holdning til stort og småt, uanset om det er, hvad corona gør ved os alle, nye venskabsbånd eller de nyeste madtrends.

Jeg tester meget gerne nye madtrends og produkter af og skriver med selvironi om mine erfaringer. Uanset om det falder i min smag eller ej, giver jeg det et par ord med på vejen. Men altid på en ordentlig måde, for bare fordi jeg ikke forstår produktet, kan andre jo godt have gavn af det.

Mediekit

Vil du have et indblik i, hvem der læser med på bloggen her, så send mig en mail eller giv mig et kald. Så får du mit mediekit tilsendt med det samme.

Kontakt

Susanne Pagh
[email protected]
3061 9223