Forårssalat med lammeculotte

Mange tror jo, at den skæggede aldrig får serveret kød herhjemme. Men sådan er det altså ikke. Jeg har to beviser på det – endda med fotodokumentation. Og opskrift på det ene, nemlig en forårssalat med lammeculotte.

Bevis 1 følger her – serveret med små kartofler og asparges:
Bevis 2 er resterne af bevis 1 nu i form af en forårspræget salat med bagte cherrytomater – de bliver søde og meget delikate i smagen, når de lige får lov til at tilbringe et kvarter i ovnen:

Opskrift – forårssalat med lammeculotte

Tilberedningstid: 1/2 time – under forudsætning af, at man har rester fra dagen før. Hvis ikke, ja, så ville jeg nok vælge at servere noget andet 😉
Ingredienser:

  • Et par gode håndfulde salat
  • 1 lammeculotte, rest fra dagen før
  • 8-10 små kartofler, efter behag
  • 15-20 cherrytomater, efter behag
  • 1 rød peber
  • Olivenolie
  • Timian
  • Salt, peber

Dressing

  • Saft af 1/2 citron
  • 1 tsk honning 
  • 3 spsk rapsolie
  • Salt, peber, timian

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skær cherrytomaterne i halve og den røde peber i mindre, mundrette stykker. Blandes i et ovnfast fad. Krydres med timian, salt og peber og dryppes med olivenolie. Sættes i ovnen i ca. 15 minutter.
Imens rives salaten i mindre stykker, lammeculotten skæres i skiver og kartoflerne i halve eller kvarte afhængig af størrelse. Placeres på et fad. Når tomater og peberfrugt er bagt, hældes de ud over salaten. Dressingen blandes og hældes over. Serveres med godt brød.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*