Havregrynscookies med peanutbutter

Hurtige, enkle og velsmagende cookies. Det kan man altid spise. Så jeg har lavet havregrynscookies med peanutbutter, der ikke smager meget igennem, men giver lidt saltsmag. Vil man have mere peanutsmag, så kan man bare tilsætte mere peanutbutter. Vil man have mere chokolade, ja, så tilsætter man bare det. Det behøver ikke være så svært…

Vælg gerne en crunchy peanutbutter, den giver nemlig også lidt konsistens.


Opskrift – havregrynscookies med peanutbutter

Der bliver 20-22 cookies af denne portion – eller man kan lave det halve antal, bare i dobbelt størrelse.

Tidsforbrug: 20 minutter + 20 minutter i ovnen

Ingredienser:

  • 100 g blødt smør
  • 100 g farin
  • 1 æg
  • 50 g crunchy peanutbutter 
  • 100 g hvedemel
  • 100 g havregryn, grovvalsede
  • 1/2 tsk bagepulver 
  • 1/2 tsk salt
  • 50 g mørk chokolade 

Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Hak chokoladen groft. 
Pisk smør og farin sammen. Tilsæt ægget og pisk igen, dernæst rører du peanutbutter i. Rør de tørre ingredienser i, slut af med at vende den hakkede chokolade i. 

Sæt dejen på en bageplade med bagepapir – i størrelse af en spiseskefuld dej til en cookie. Giv god plads imellem, da de flyder lidt ud.

Bages i ca. 18-20 minutter. Afkøles på en bagerist. Lav en god kop kaffe…

Det er da let. 

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*