Hurtig ramsløgspesto

Det pibler frem med opskrifter på forårssager lige nu… måske er det bare fordi, nu skal det altså snart være forår udenfor og ikke kun i kalenderen. 
Ramsløg er efterhånden blevet en forårsbebuder på linje med asparges, så selvfølgelig har jeg også kastet mig over dem – ikke mindst fordi der var ramsløg i min kasse fra Aarstiderne. Resultatet er en hurtig ramsløgspesto.

Får du nu ikke grøntsagskasser fra Aarstiderne eller andre, så kan man finde ramsløg i skoven. I hvert fald i løvskove i det østjyske område og på øerne. Her breder duften af mild hvidløg sig i forårsmånederne, og skovbunden er dækket af det flotteste grønne tæppe af ramsløg.

Er du bekymret for at få noget forkert med, når du plukker ramsløg, så tilmeld dig nyhedsbrevet og få min e-bog om ramsløg med.


Opskrift – hurtig ramsløgspesto

Tidsforbrug: max 15 minutter
Ingredienser:

  • 40-50 mandler
  • 15-20 blade ramsløg
  • 1 dl rapsolie
  • 1-2 spsk revet parmesan
  • Saft og kraft af 1/2 lime
  • Salt, peber 

Hak mandlerne i en minihakker. Kom dem op i en skål, tilsæt de øvrige ingredienser og blend det godt sammen – enten i en blender eller med en stavblender. Smag til med salt, peber og evt. mere limesaft. Server til salat, fisk, kød eller som en del af en tapasanretning.

blå kartoffelpizza

JA TAK! Jeg vil også bage perfekte pizzaer

TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ PIXIBOGEN DE 4 VIGTIGSTE RÅD TIL
DEN PERFEKTE PIZZA

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*