Hvorfor her? Hvorfor mig?

Denne blog er dedikeret venner og familie, der har efterspurgt mine opskrifter – og som har spurgt, måske med en vis undren, hvorfor jeg er blevet en god huskok.

Hvorfor mig?

Det stod heller ikke skrevet i kortene, at jeg skulle interessere mig for madlavning. Godt nok var min mor god til at jonglere med gryder og pander, men jeg tror egentlig ikke, at hun nød det. I hvert fald ikke som hun kunne li’ at bage og lave is. Godt nok var jeg spejder dengang, hvor spejderne selv stod for al madlavning over bål. Og godt nok har jeg lavet spandevis af svensk pølseret med kartoffelmos (fantastisk spejdermad, som kan strækkes i det uendelige). Men det er hverken min mor eller sulten på spejderturene, der har vækket min interesse for madlavning.

Sandheden er nærmere, at når nu man alligevel skal have mad på bordet hver dag, og når nu det tager ca. en halv time i snit, så kan man da lige så godt finde en form for interesse i det. Altså fokusere på det spændende i at sætte forskellige ingredienser sammen i stedet for at snerre over tidsforbruget.

En tilståelse…

Dermed kommer vi også frem til noget meget væsentligt på denne blog. Jeg er selv virkelig dårlig til at følge en opskrift. Mange af mine beretninger om en opskrift starter sådan her: “Jo, jeg fandt en opskrift på stegt laks, men havde ingen gurkemeje. Derfor kom der karry i gulerods-appelsinsaucen i stedet…” Kombineret med en almindelig manglende respekt for, hvad man kan og ikke kan blande, burde det give en række katastrofer i køkkenet. Det har ikke været tilfældet. Jo, ærlig talt, chili con carne med chokolade – det var en vaskeægte fiasko).

Når jeg ikke selv kan følge en opskrift, forventer jeg så, at resten af verden eller bare mine få læsere kan? Niks. Jeg håber, at I vil lade jer inspirere og prøve nyt. Allermest håber jeg, at I vil give respons på mine opskrifter, så vi alle kan prøve nyt.

God appetit!

One Comment

 1. Kimmie Prütz Petersen

  Hej

  Jeg er madredaktør på Hendes Verden og vil gerne omtale din blog i bladet. Du må meget gerne skrive til mig på: [email protected]

  På forhånd tak.

  Med venlig hilsen
  Kimmie Prütz Petersen
  mad- og boligredaktør
  Hendes Verden

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*