Kage-bageriet i Kr. Himmelfart dagene

Mon ikke mange har benyttet lejligheden til at få klargjort have, ordnet småprojekter på huset eller bare ryddet op i skuffer og skabe her i forbindelse med Kr. Himmelfart. Vores husstand er ingen undtagelse – men det er faktisk ikke hos os selv, det store slag står. Til gengæld får min mands datter og svigersøn nyt tag på huset – næsten, for helt færdige bliver de vist ikke i dag. Der har været hjælpende hænder fra familien, helt nødvendigt for at få projektet til at hænge sammen.

Men uden mad og drikke går det heller ikke. Så derfor har jeg et par af dagene assisteret ikke med mine ikke-eksisterende evner inden for tømrer-faget – det er der nok mange, der er taknemmelige for – men derimod med at sikre en vis balance i blodsukkeret.

Friskbagt banankage med chokolade

Lørdag blev det endda til hele to ting: Helt almindelige hindbærsnitter med citronglasur og krymmel – og så en bagt æblekage. Hindbærsnitterne er noget sukkerstads efter min mening, men elsket blandt mange – æblekagen var til gengæld måske ikke decideret sund, så i det mindste relativ fornuftig. Gør-det-selv folket er jo smarte nok, så de roste kagerne – og jeg har selvfølgelig stået i køkkenet igen i dag. Dog kun med en enkel kage, en banankage med appelsin og chokolade, hvor der bestemt ikke er sparet på kalorierne. En hel pakke smør, 100 gr chokolade og masser af sukker – det siger vist alt. Opskriften på banankagen er hevet ud af et ugeblad på et tidspunkt, så den må I tænke jer til. Men et billede af den skal I ikke snydes for.

God Kr. Himmelfart til alle!

No Comments

  1. Mikkel L

    Super lækker opskrift 🙂 De opskrifter de har på banankage hos http://www.banankage.info/ kan også varmt anbefales.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*