Kr. Himmelfart = kager til alle med gør-det-selv projekter

Med mere end 400 indlæg på bloggen her må der jo være nogle gengangere. Nogle sker ubevidst, andre helt overlagt. Dette er af sidstnævnte karakter, for jeg gik lige en tur tilbage i tiden og så, at for seks år siden skrev jeg om, hvordan Kr. Himmelfart for mange er lig med igangsætning på projekter i haven og på huset. Det var også dengang, hvor den skæggede hjalp med at lægge nyt tag på. Efter den oplevelse har han et forbud mod at bevæge sig på tagrygge, og vi er flyttet i lejlighed. Bare rolig, der skete ham ikke noget, måske lidt såret håndværkerstolthed, men ellers var han uskadt. Men begrebet om kr. himmelfart kager eksisterer stadig.

Kr. Himmelfart = kager

Til det arbejdende folk sørgede jeg dengang for forskellige kager, så de fik en sød eftermiddagspause. Jeg har ladet mig inspirere i dag og har fundet lidt forskellige kager frem, der egner sig til at indtage med et krus kaffe på den hjemlige arbejdsplads.

Først og fremmest denne peach melba kage. Årh, den er god, svampet og med god smag. Og nektariner er ved at komme i sæson.

Dernæst må jeg lige fremhæve denne her kokos-chokoladekage, den er så let, at man stort set kan lave den, mens man er holde-ved-montør (= den opgave jeg oftest får).

kokos-chokoladekage

Apropos kokos så er denne her rabarberkage med kokos altså heller ikke at foragte.

rabarberkage med kokos

Endelig min personlige favorit, som også topper kagelisten hos en af mine medarbejdere, nemlig citronkagen med hvid chokolade og nødder.

citronkage med hvid chokolade og nødder

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*