Mumsede gourmetbønner

Kogte bønner er ofte lig med udkogte bønner. Men gourmetbønner kan tilberedes, så de fortsat er sprøde og friske med et touch af citron. Her er de røget på panden, men de kan også dampes let i stedet.

Gourmetbønnerne er her serveret med “vinder-kantareller”

Lækre gourmetbønner

Tilbehør til 4 personer

Tilberedningstid: 15 minutter

Ingredienser

  • 300 g gourmetbønner
  • 1 rødløg snittet fint
  • 1 spsk olivenolie
  • Saften af 1 citron
  • Salt, peber

Start med at skære enderne af bønnerne og skær dem i ca. 3-4 cm stykker, evt. lidt dekorativt på skrå. Hak løget fint. Varm olien op i en pande til jævn varme, tilsæt bønner og løg og lad det småstege et par minutter. Herefter tilsættes saften af 1 citron, vend saften rundt i bønnerne – den må ikke fordampe helt, men skal give en god ”juicy” lage. Smag til med salt og peber. Serveres straks, mens der er bid i bønnerne.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*