pasta med chilistegte tigerrejer

Pasta med chilistegte tigerrejer

Jeg var fuldstændig sikker på, at denne pasta med chilistegte tigerrejer for længst havde fundet vej til bloggen, for den er både sund og hurtig og lever dermed op til kriterierne for at ligge her. Men åbenbart er den gået under radaren indtil nu. Den passer til gengæld fint til en dag, hvor nytårsforsætterne stadig kan huskes. Du ved, de gode intentioner om at spise sundt og dyrke motion hver dag. Jeg har i øvrigt været i fitnesscenteret igen i dag, så min samvittighed er så fin og bliver kun bedre, mens jeg spiser denne pasta med chilistegte tigerrejer.

Der er tale om en lynhurtig ret med bønnepasta. Fordelen ved bønnepasta er, at det typisk giver flere proteiner end almindelig pasta, men der kan altså være ret store forskelle på proteinindholdet.

Ud over pasta og de chilistegte rejer er der mango og andet grønt i retten. Resultatet er på bordet inden for 20 minutter – farverigt og med smag af chili.

Jeg har flere gange serveret retten som en af flere mindre retter, når vi har haft gæster. Her er den perfekt, fordi den er hurtig og let at lave, mens man snakker med gæsterne. Men derudover vil jeg da også gerne servere den som en frokost eller på en buffet.

Hurtige retter?

Uanset om du ikke orker at bruge tid på at lave mad eller bare er megasulten, er der ikke grund til at opgive at få sund og lækker mad. Er du på udkig efter andre hurtige retter, så tjek her.

Detaljer

Hvor mange?

2 personer

Arbejdstid?

20 minutter

Alt i alt?

20 minutter

Hvor let?

Enkel og let

Ingredienser

  • En passende mængde bønnepasta

  • 1 fed hvidløg

  • 1/2 rød chili af medium styrke

  • 1/2 rødløg

  • 170 g tigerrejer

  • 8-10 cherrytomater

  • 1/2 rød eller gul peberfrugt

  • 1/2 mango

  • 1 avocado

  • Olivenolie til stegning

  • Salt, peber

Sådan gør du

  • Kog bønnepastaen efter anvisning på pakken.  Hæld vandet fra og lad det vente i gryden, indtil resten er klar.
  • Imens hakkes hvidløg og chili fint. Skær rødløget i strimler. Halver cherrytomaterne, skær peberfrugt, mango og avocado i mundrette stykker.
  • Varm en sauterpande op med olivenolie. Svits først hvidløg og chili, kom tigerrejerne i og vend dem rundt max 2 minutter. Tag rejerne op i en skål.
  • Svits rødløg et par minutter, tilsæt først cherrytomater og peberfrugt, dernæst mango og avocado. Vend rundt og lad det varme igennem et minuts tid. Vend bønnepastaen i sammen med de stegte rejer, smag til med salt og peber samt evt mere chili og servér.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*