Rabarbertærte med frangipane og mousse

Jeg har lavet Maja Vases flotte rabarbertærte… og den tog kegler med dens næsten konfektagtige bund med frangipane og små rabarberstykker og en top af rabarbermousse. Hele molevitten pyntet af med jordbær og tærtedejs-crumble. Der er på kontoret som i resten af virksomheden og i hele Danmark dømt ferie. De få, der holder skansen, blev således forkælet i denne uge med rabarbertærte med frangipane og mousse. Rabarberne blev leveret af en medarbejder, arbejdsindsatsen af undertegnede. Tilsammen giver det en fin rabarbertærte. 

Men helt holde mig til opskriften kunne jeg selvfølgelig ikke. Tærtebund med bagt frangipane blev frosset, mens moussen blev tilberedt. Derefter blev moussen hældt ovenpå tærtebunden og det hele hældt tilbage i fryseren. Her hyggede tærten sig natten over, blev bragt til kontoret og stillet i fryseren dér indtil to timer før servering.

Resultat: en meget flot tærte med perfekt konsistens i både bund og mousse, men jeg var faktisk lidt skuffet over smagen. Der manglede efter min mening smag i moussen, så jeg er gået i tænkeboks. Måske er det netop sådan et nyt forsøg, som resten af rabarberne skal bruges til. Og ellers bliver jeg næppe upopulær, hvis de ryger i en traditionel rabarbertærte med marcipan og mandler og serveret med creme fraiche til fredagshygge på kontoret. Altid godt at vide, hvad tiden skal gå med 😉

blå kartoffelpizza

JA TAK! Jeg vil også bage perfekte pizzaer

TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ PIXIBOGEN DE 4 VIGTIGSTE RÅD TIL
DEN PERFEKTE PIZZA

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*