Oktober startede så sensommersmukt, at jeg fik lyst til en ægte sommersalat. Let og enkel salat med mango og røget laks.
Frokostret 2 personer
Tilberedningstid: 15 minutter – men så kan du også nå at finde en kølig flaske hvidvin frem… Det er med andre ord lynhurtigt at bikse sammen.
Ingredienser
- ½ bakke rucola
- 1 ds hvide bønner
- ½ mango
- 2 tomater
- 150 g røget laks
- 75 g feta
Dressing
- 1 spsk dijonsennep
- 1 spsk hvidvinseddike
- 3 spsk jomfruolivenolie
- Salt, peber
Skyl rucolaen, lad den dryppe godt af og læg den i et fladt fad. Skyl de hvide bønner og hæld dem over rucolaen. Skær tomaterne i små tern og bland den med salaten sammen med fetaosten i tern. Skær mangoen i lange skiver og fordel den over salaten sammen med den røgede laks i skiver. Bland ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten. Serveres med godt brød.