asiatisk inspireret andebryst

Weekendens menu – Mortens aften

“Planer for weekenden?” – det er mit standardspørgsmålet i kantinen sådan en torsdag eller fredag, hvor stemningen er lidt mat. Der er nemlig altid en eller anden, der skal noget spændende, og ofte giver det tillige en ny dimension til, hvem ens kolleger er. Måske giver det også inspiration til ens egen weekend. Mine planer for den kommende weekend omfatter bl.a. en 2-årigs fødselsdag søndag. Jeg har lovet at medbringe en kage, og det bliver efter alt at dømme en brombærlagkage, så den kommer til at optage noget af min tid – faktisk en del tid tror jeg.

Mortens aften med asiatisk and

I weekenden er det Mortens aften, og det kunne da godt være, at menuen så for en enkelt gangs skyld skal stå på kød, nemlig and. Sidste år lavede jeg en asiatisk inspireret ret med andebryst. Perfekt når man ikke lige er i humør til allerede nu at tænke på jul… Billedet ovenfor er bestemt ikke godt, men stol trygt på mig – det er en ret med masser af god og lidt overraskende smag.

appelsinkage

Saftig appelsinkage som vor mor lavede den

Der er også nogle gange retter eller kager, som man aldrig helt glemmer. Måske laver man dem ikke så ofte, men man glemmer dem ikke. Sådan en kage er appelsinkagen her. Min mor bagte den, og dengang ville jeg hellere have kage med glasur, sådan er børn nok bare. I dag kan jeg se, at ikke kun jeg synes om den svampede kage med appelsinlage, det er nemlig den absolutte topscorer her på bloggen, når det gælder kager.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*