Hindbærkage til afdelingen = danske hindbær + hvid chokolade + kokos


Egentlig bliver de vist forkælet lidt i afdelingen i denne sommertid… men det er vel også ok, når der kun er få, der holder skansen, mens resten forhåbentlig nyder ferietiden. I denne uge blev det til denne hindbærkage, som er resultatet af et “tøm skuffer og skabe” raid. Kollegerne reagerede på nogenlunde samme vis – de tog det som et raid, hvad man også kan se af billedet her, hvor en af kollegerne havde skåret for.

Opskrift – hindbærkage

Passer til en almindelig springform, dvs. 8-10 personer afhængig af sult og pli.
Tid: Tager ufattelig kort tid – 45 minutter.
Ingredienser:

  • 50 g smør
  • 2 æg
  • 125 g rørsukker
  • 150 g hvedemel
  • 50 g kokosmel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1½ dl mælk
  • 50 g hvid chokolade
  • 25 friske hindbær

Tænd ovnen på 180 grader varmluft og dæk en springform med bagepapir. Så er det til en side.
Smelt smørret i en lille kasserolle. Lad det køle af, mens du hakker den hvide chokolade groft. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Tilsæt mel, kokosmel og bagepulver – rør godt rundt. Tilsæt derefter mælken og slut af med at vende den hakkede chokolade i dejen. Dejen fordeles i formen, til sidst lægges hindbærrene ned i dejen. 
Bages ca. 30-35 minutter.

Så har første mand været der…

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*