Feriesalat til strandløver og –løvinder

”Ferie = restaurantbesøg”. Sådan er det for mange mennesker, men ikke hos os. Vi sætter pris på den enkle løsning og vil hellere have ”ferie = let mad og tid til at sidde på terrassen om aftenen”. Så derfor tilbragte vi ikke mange aftener i restauranter på vores netop overståede ferie på Barbados. Vi var nemlig så heldige at have en lille etværelses lejlighed med fint og veludstyret køkken. Samtidig er vandet på Barbados meget rent, der er let adgang til grøntsager, og vi var ikke præget af den store sult. Derfor lå løsningen ligefor: Vi miksede diverse salater i løbet af ferien. Ergo er dette en feriesalat.

Feriesalat – enkelt og let

Opskrift på en feriesalat

Hovedret 2 personer

Salaten her blev næsten en klassiker. Jeg fandt nogle lækre ansjoser viklet om kapers, kombinerede det med en halv dåse kikærter, tun, tomater, papaya og avocado. Det hele kom på en bund af salat revet i stykker og med lidt feta smuldret over. Hertil færdigkøbt dressing og ristet brød. Jeg indrømmer gerne, at vi sprang over det lave gærde med færdiglavet dressing og tun på dåse. Men helt ærligt, det var jo ikke madlavning for at få en kulinarisk oplevelse. Med så sund en hovedret kunne der så også blive plads til en enkel mojito eller pina colada senere på aftenen.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*