Spansk tapas: tema på bloggen

Fra ferieminder til tema på bloggen. Spansk tapas kan noget, som også holder, når ferien er forbi, og vi er tilbage under nordlige himmelstrøg.

Vores ferie lakker mod enden – men hvilken ferie! Vi har været i det nordvestlige Spanien, hvor vi ikke mødte andre danskere i en hel uge, og hvor vi oplevede en fantastisk natur, flotte katedraler og meget imødekommende indbyggere, som vi havde glimrende “samtaler” med, til trods for, at de kun talte spansk – og vi ikke et ord spansk ud over “hola”….

På den kulinariske side blev vi decideret forkælede med god, veltillavet mad og skønne lokale vine – serveret af dygtige tjenere. Og når det så sker under solens varmende stråler, kan man dårligt ønske sig mere.

Spansk tapas… og søde ferieminder

En genganger på ferien var tapas, som var af en kvalitet og kvantitet, der ligger langt fra danske tapas. Derfor kommer der også i den kommende tid fokus på tapas her på bloggen. Det har jeg virkelig glædet mig til at lave, for jeg er på ingen tid blevet fan af tapas på ægte spansk maner – det giver nemlig mulighed for at smage på en masse forskellige retter på ingen tid, helt perfekt for en nysgerrig madsjæl som undertegnede. Og den skæggede er lige så begejstret – men lod mig dog beholde blæksprutterne for mig selv. Han sendte dog billedet nedenfor til vores nabo, der hurtigt gav respons: “Jeg havde taget burgeren!” Nå, men blæksprutte er altså ikke så slem, som den ser ud, men om den kommer med i mit tapastema, det ved jeg ikke, men måske ikke så sandsynligt – jeg kommer i hvert fald til at prøvesmage alene 😉

Og enhver god middag, frokost, gåtur eller anden begivenhed bør – og blev således også – afsluttes med en god kop kaffe. Nøj, hvor vi fik vores andel af små, stærke espressoer 😉

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*