2. søndag i advent: sødt, sprødt og vanedannende

Næste uges tema på Jul for to er sødt, sprødt og vanedannende. Det er nemlig alt det, vi i ordets egentlig forstand forsøder tilværelsen med her op mod jul. Vi skal altså smovse i form af konfekt, kage og småkager, eller rettere flere småkager. Jeg har jo allerede præsenteret årets brunkager, vaniljekranse med styrketræning og den nye dreng i klassen, småkager med kaffe og mandler.

Man kunne sige, at det her ikke hører hjemme på en blog, der handler om sund mad for to. Det er sikkert også rigtigt, sådan helt overordnet set. Men det er jo også jul for os, der prøver at spise sundt. Det behøver ikke være totalt asketisk, bare det er med fornuft. Jeg går aldrig totalt amok i hele december måned, men lidt amok en gang imellem. Og så vælger jeg altid nøje ud, hvad der er værd at gå amok i.

Sødt, sprødt og vanedannende er mine nøgleord for den kommende uge. På billedet her er et af ugens tiltag. Det er en kombination af Rocky Road og kiksekage, som her er flankeret af de mere traditionelle vaniljekranse og brunkager. Der er altså gode muligheder for at komme i den rigtige julestemning! Så følg bloggen eller se med på facebook…

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*