Ægge-avocadosalat

Der var dømt hjemmearbejdsdag for både den skæggede og undertegnede. Og der var også dømt fredag. Nu kunne nogen tro, at så sidder vi og hygger, men nej, det gør vi ikke. Den skæggede holder til på kontoret, mens jeg har fået lov til at brede mig ved spisebordet, og så mødes vi til frokost.

Frokosten denne fredag blev en sandwich med ægge-avocadosalat. Simpelt, men velsmagende. Og det skal faktisk også være lidt enkelt, når arbejdet også skal passes 😉

Spis brød til

Skal du have et bud på brødet til din sandwich, så kan jeg anbefale de kernegode flutes her, som jeg ofte vender retur til.

Opskrift – ægge-avocadosalat

Passer til 2 sandwich eller 2 stykker godt, groft brød.

Tidsforbrug: 15 minutter

Ingredienser:

  • 1-2 æg
  • 1/2 – 1 avocado
  • 1 spsk aioli
  • 1 spsk skyr
  • Evt 1/2 fed finthakket hvidløg
  • Chiliflager
  • Salt, peber

Kog ægget/æggene hårdkogt. Skær både æg og avocado i mindre tern. Røres sammen med aioli og skyr – det skal blot holde sammen, fyldet skal ikke svømme i det. Krydres med chiliflager, salt og peber. Evt. kan der tilsættes 1/2 fed finthakket hvidløg, hvis man ønsker en lidt mere markant smag. Proppes i en sandwich med fx salat og agurk – eller lægges med kærlig hånd på et godt stykke groft brød.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*