æggewrap

Æggewrap med gedeost og spinat

Sådan en æggewrap med gedeost og spinat går lige fint til morgenmad (undlad evt. hvidløg, hvis du vil have dine kolleger i tale) som til frokost eller et let aftensmåltid. 

Derudover er den både hurtig at lave, og den kan let skaleres op og ned i antal. Jeg har lavet den til 1 person, så gang selv op – og læg lidt stegetid til, med mindre du har mange pander.

Opskrift – æggewrap med gedeost og spinat

Passer til 1 person – gang selv op!
Tidsforbrug: max 15 minutter. 
Ingredienser:

  • 1 frisk og nysseligt æg
  • 1 anelse vand
  • 1 pæn håndfuld frisk babyspinat
  • 1-2-3 markchampignons
  • 1-2-3 tynde skiver gedeost
  • 1/2 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • Salt, peber

Varm en pande med lidt olivenolie. Skær imens markchampignons i små stykker og hak hvidløgsfeddet fint. Kommes på panden og svitses af. Tilsæt derefter spinaten og lad den falde sammen. Hældes i en skål, mens omeletten tilberedes. Pisk ægget sammen med 1 spsk vand. Hæld æggeblandingen på panden og lad det stivne, hvorefter den vendes evt. ved hjælp af en tallerken, som omeletten vendes ud på. Når den er færdigbagt, hældes den over på en tallerken, spinatblandingen kommes over sammen med et par tynde skiver gedeost. Rulles sammen, skæres over og serveres med en salat til frokost og/eller lidt brød til.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*