Tigerrejer i grønt selskab

Når maden skal være sund, lækker og ikke mindst hurtigt på bordet, så er tigerrejer i grønt selskab en rigtig god løsning.

Det er ikke, fordi der skal bedes – men der er mange bønner i salaten: Grønne bønner og andre bønner fra frost, ligesom pastaen er bønnepasta. Vælg det, der passer dig bedst.


Opskrift – tigerrejer i grønt selskab

Portionen passer til to personer.
Tidsforbrug: Mad på bordet på max 20 minutter.
Ingredienser:

  • 170 g ferske tigerrejer, alternativt fra frost
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 chili
  • Røget paprika
  • Salt, peber
  • 200 g frosne blandede bønner, alternativt fra dåse 
  • 2 tomater
  • 1 portobello svamp
  • Olivenolie
  • 1-2 håndfulde bønnepasta

Sæt vand over til bønnepastaen, og kog den efter anvisning på pakken. 
Hak hvidløg og chili fint. Varm en sauterpande op til middel varme. Sauter hvidløg, chili og rejer et par minutter. Hæld det over på et fad. Skær portobellosvampen og tomaterne i mindre stykker.

Sauter nu portobellosvampen et par minutter og tilsæt derefter de frosne, blandede bønner og tomatstykkerne. Smag til med røget paprika, salt, peber og evt. lidt ekstra chili. Hæld hvidløg, chili og rejer tilbage på panden og vend det hele hurtigt rundt. Endelig ikke for længe, for så bliver rejerne seje og kedelige.

I et fad hældes først bønnepastaen, og grøntsags-tigerreje blandingen fordeles derefter ud over. Serveres evt. med lidt brød, men det er ikke strengt nødvendigt.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*