Buddha Bowl. Er der noget, både bloggene og Instagram flyder over med og har gjort det et stykke tid, så er det buddha bowls. Masser af dem i mange forskellige udgaver. Men helt ærligt, er en Buddha Bowl ikke bare en pænt anrettet salat? Lidt a la de her salater, der bliver anrettet i et syltetøjsglas?
Men pyt, det ser ret dekorativt ud og er samtidig en god måde at få brugt rester på. Her er så dagens salat aka Buddha Bowl i en enkel udgave, hvor jeg brugte en rest kogt perlebyg sammen med bl.a. en tynd omelet skåret i skiver.2 personer
Tidsforbrug: 15-20 minutter
Ingredienser:
- 2 æg
- Icebergsalat
- Perlebyg, kogt, fra dagen før
- 1 god håndfuld friskbælgede danske ærter
- 1/4 galiamelon
- 2-3 spsk feta i tern
- 1/4 agurk i tern
- Olivenolie
Dressing:
- 1 spsk hvidvinseddike
- 2-3 spsk rapsolie
- Salt, peber
Lav en tynd omelet af æggene. Steg den på en varm pande med lidt olivenolie. Imens anrettes bowlen. Riv icebergsalaten i mindre stykker, arranger perlebyg, ærter, melon skåret i mindre stykker, feta og agurk i tern rundt i skålen. Skær omeletten i lange strimler og læg den på salaten. Rør en dressing og hæld over. Kan evt. serveres med lidt brød.