Buddha Bowl aka dagens salat

Buddha Bowl. Er der noget, både bloggene og Instagram flyder over med og har gjort det et stykke tid, så er det buddha bowls. Masser af dem i mange forskellige udgaver. Men helt ærligt, er en Buddha Bowl ikke bare en pænt anrettet salat? Lidt a la de her salater, der bliver anrettet i et syltetøjsglas?

Men pyt, det ser ret dekorativt ud og er samtidig en god måde at få brugt rester på. Her er så dagens salat aka Buddha Bowl i en enkel udgave, hvor jeg brugte en rest kogt perlebyg sammen med bl.a. en tynd omelet skåret i skiver.
2 personer
Tidsforbrug: 15-20 minutter
Ingredienser:

  • 2 æg
  • Icebergsalat
  • Perlebyg, kogt, fra dagen før
  • 1 god håndfuld friskbælgede danske ærter
  • 1/4 galiamelon
  • 2-3 spsk feta i tern
  • 1/4 agurk i tern
  • Olivenolie 

Dressing:

  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 2-3 spsk rapsolie
  • Salt, peber

Lav en tynd omelet af æggene. Steg den på en varm pande med lidt olivenolie. Imens anrettes bowlen. Riv icebergsalaten i mindre stykker, arranger perlebyg, ærter, melon skåret i mindre stykker, feta og agurk i tern rundt i skålen. Skær omeletten i lange strimler og læg den på salaten. Rør en dressing og hæld over. Kan evt. serveres med lidt brød. 

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*