chokolademousse med hindbær

Chokolademousse med hindbær

Nu kunne man tro, at her fulgte den store opskrift på chokolademousse med hindbær. Det gør der ikke, for det her er ægte stop af madspild.

Jeg bager ikke så ofte kager med mousser. Men det hænder da. Og det hænder også, at der er ekstra meget mousse eller creme. Egentlig er det lidt fascinerende, at rester kan blive til noget helt andet. Ofte forbinder man jo rester med kedelig, opvarmet mad dagen derpå. Det kan man ikke sige i det her tilfælde.

Da jeg lavede chokoladekage med hindbærmousse i denne uge, var der overskud af hindbærsylt og chokolademousse. Det kunne jeg have blandet og smidt i fryseren som en iscreme. Men jeg gik nu den lette vej og serverede det som en dessert om aftenen: Det blev en chokolademousse med hindbær og så en kakaosnitte, der nærmest er en fusion af brownie møder småkage. Opskrift på kakaosnitte følger snarest.

Og nej, der kommer altså ikke en separat opskrift på chokolademousse. Og jeg tænker, at man godt kan finde ud af at anrette desserten bare en anelse ok. Ikke at jeg altid selv har tanke for det, mest overvejer jeg nu, hvordan de enkelte elementer holdes adskilt. Men sådan er vi nok så forskellige.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*