Velkommen til sundtforto.dk

Følelsen er næsten som at flytte hjemmefra. Min blog er blevet voksen og er flyttet ud af WordPress’ sikre favn. Jeg har fået eget domæne – og ikke mindst en særdeles tiltrængt opdatering af hele bloggen. Navnet er sundtforto.dk – gem den blandt dine favoritter, så er du sød 😉 Hermed velkommen til sundtforto.dk.

Ideen bag bloggen er helt uændret. Der skal komme sund mad på bordet på en halv time. Jeg skriver om mad, fabulerer om livet og deler såvel de små som de store stunder. Den skæggede, kollegerne, leverandørerne, Damerne, Kokken og Fruen er også alle med igen. Nye måder at søge efter opskrifter er kommet til, og jeg har i det hele taget prøvet at skabe et mere delikat univers. Sådan et sted hvor man får lyst til bare lige at læse den seneste opskrift og måske prøve den.

Alle opskrifter fra den gamle blog genfinder du her – så bare rolig, du kan stadig finde den elskede mandelkage med hvid chokolade eller skipper skræk lasagnen med spinat. Intet er forsvundet, alle opskrifter fra 2018 og 2019 er tillige blevet kvalitetstjekket en ekstra gang. 

Jeg glæder mig til at høre jeres kommentarer – skriv dem endelig til mig enten direkte via kontaktformularen eller på [email protected].

Velkommen til sundtforto.dk!

velkommen til sundtforto.dk

Kommentarer

  1. Tillykke med flyttet.
    To., så har blogloving, problemer med visse blogge i denne uge. Jeg får updates derfra, og jeg ved ikke hvor mange andre af dine læsere, der er på den.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*