Helt og aldeles enkel aftensmad på den skønneste aften

Hvis vejret i dag bliver symptomatisk for sommeren 2018, så glæder jeg mig helt vildt. I morges stod jeg op til den flotteste solopgang over en spejlblank fjord, og luften var kølig, men ikke kold. Det holdt hårdt, men tanken om alle mine søde kolleger fik lokket mig afsted på arbejde. Og i aften sidder jeg på en lige så solbeskinnet terrasse og lade aftensolen varme både krop og sind. Menuen står på enkel aftensmad.

På sådan en aften er det egentlig ikke sulten, der melder sig først. Så jeg har valgt at gøre det helt enkelt, nemlig en salat bowl, som jo bare er portionsanrettet salat i dyb tallerken. Salat bowl lyder bare mere fancy.

Der er ingen opskrift, for man tager bare, hvad man i køleskabet, og som man har lyst til. Her blev det til salat, blancherede asparges, lidt feta og agurk i skiver sammen med et kogt æg. Øverst gav jeg lige et drys pistacienødder, der gav lidt sprødhed sammen med sødme. Og så kom der en en enkel olie-eddikedressing på. Tag et stykke brød til, og så er aftensmaden på bordet på mindre end et kvarter og uden at gå på kompromis med hverken velsmag eller sundhed. Det er da enkel aftensmad.

Jeg er alene hjemme, så aftensmaden indtages ikke med den skæggede, men i stedet i selskab med dagens avis og ikke mindst med udsigt til vandet.

Her er der ingen opskrift – men prøv at kigge på den her, hvis du skal bruge en opskrift på mad til 1.

blå kartoffelpizza

JA TAK! Jeg vil også bage perfekte pizzaer

TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ PIXIBOGEN DE 4 VIGTIGSTE RÅD TIL
DEN PERFEKTE PIZZA

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*