Chilistegte rejer med mango

Hverdagene kalder: Hverdagsmad – efter ferien

Så kalder hverdagene igen. Ifølge damebladene har man så brug for 1. nyt tøj, 2. vægttab og/eller kickstart af gode motionsvaner og 3. finde motivationen igen. Der er nemlig masser af artikler om netop disse emner – dvs artikler med overskrifter som “efterårets 10 bedste modekøb”, “kom i form efter ferien” og “sådan finder du arbejdsglæden”. Jeg vælger at byde ind med et fjerde emne, som også ses andre steder: hverdagsmad.

Vi er nemlig mange, der har behov for at få enkel mad hurtigt på bordet, nu hvor hverdagens trummerum har indfundet sig igen. Derfor har jeg fundet tre forslag frem på hurtige og lette retter. Hurtige fordi de alle kan laves på under en halv time. Og så er de lette ikke blot at lave, men også lette kaloriemæssigt – hvis man nu lige skal have rådet bod på sommerens mange glas rosé, GT’ere og/eller isvafler.

Så er der vist kun at ønske god arbejdslyst derude 😉

Hverdagshurtig pasta med chilistegte rejer

Pastaen kan være helt almindelig pasta, men jeg plejer selv at vælge bønnepasta, fordi det giver bonus på proteinkontoen. Find opskriften her.

Varm salat med et touch af sensommer - hverdagsmad

Varm salat med et touch af sensommer

Jeg har lavet rigtig mange salater denne sommer, men jeg synes nu, at der er plads til en til, som har et touch af sensommer i valget af råvarer. Find opskriften her.

japansk pandekage fyldt med grøntsager - hverdagsmad

Grøntsagsfyldt omelet

Denne omelet er japansk inspireret og mætter meget mere, end man umiddelbart tror, når man lige ser den. Find opskriften her.

Det var tre forslag til hverdagsmad, men kig dig omkring på bloggen, for jeg har lavet masser af retter til hverdagene. Der er jo trods alt flest hverdage.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*