Weekendmenu der går helt i fisk

Vi har ingen planer denne weekend, dvs ingen planer, der involverer gæster. Der er således rig mulighed for selvforkælelse, og derfor går weekendens menu helt i fisk. Jeg har spottet den første stenbiderrogn hos fiskehandleren, og selv om dankortet skal udsættes for stort slid, så kunne det godt være det værd. Jeg er nemlig ret vild med stenbiderrogn, også fordi det er en rigtig forårsbebuder. Så forretten står på stenbiderrogn. Hovedretten bliver en fisk med sprødt låg. Jeg havde helt glemt opskriften, men da jeg surfede forbi den på bloggen, vakte den lutter gode minder. Dermed var rammerne sat for en weekendmenu, der går helt i fisk.

Vi lægger ud med en let forret. Stenbiderrogn med røsti – en klassisk kombination med fed cremefraiche. Perfekt når sæsonen for asparges slet, slet ikke er startet – og asparges var ellers mit førstevalg til stenbiderrognen.

Jeg har valgt lyssejfilet til hovedretten. Man kan selvfølgelig også anvende andre faste, hvide fisk til denne bagte fisk med sprødt låg.

lyssejfilet til weekendmenu der går helt i fisk

For en gangs skyld har jeg ikke rigtig overvejet desserten. Måske fordi det sagtens kunne være kaffe med god chokolade… nogle gange må det godt være enkelt. Og jeg ved egentlig ikke, hvad vi trænger til som afslutning på en weekendmenu, der går helt i fisk.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*