Smugkig på fødselsdagskager

Få et smugkig på fødselsdagskager til den skæggede. Den skæggede var på kundebesøg, da han i sidste uge havde fødselsdag. Kundens medarbejdere mente bestemt, at han burde have organiseret passende fejring af sig selv fx i form af en kage eller to.

Således sender jeg i morgen to stk kager afsted med den skæggede. Det var ikke et mål i sig selv, men jeg fik faktisk tømt et par poser undervejs i bagningen – mandler, kokos, chokolade, frosne bær og kokosmel. Det kan jeg ret godt lide, det med at udrydde smårester af dit og dat.

Rabarber-mazarin

Den ene kage, der tager turen over Storebælt, er en mazarinkage med rabarber, hvid chokolade og mandler. På en eller anden måde er den så fin at se på med de flotte rabarberstykker. Jeg håber virkelig, at den smager lige så fint.

Sommerkage med bær og rabarber

Jeg fortsætter med rabarber i den anden kage, som jeg vil kalde for en ægte sommerkage. Der er masser af brombær, hindbær og også lidt rabarber – og pyntet med kokos på toppen. Jeg ville egentlig have haft mere kokossnask, men jeg tømte posen med kokosmel, så der var ikke mere at gøre godt med.

Opskrifter på de to kager følger, hvis altså de godkendes af kunden. Egentlig vel lidt af en cadeau at lade undertegnede stå for forplejning af en kunde, sådan ved nærmere eftertanke…

Velbekomme til kunden – og endnu en gang tillykke til den skæggede, der forstår som en anden kronprins at holde festlighederne i gang gennem lang tid.

Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*